Bianca cadeau assistent voor bedrijven

Wie ben je?

BiancaGomez , 43 jaar, moeder van Dylan (11 jaar) Anouk (9 jaar) en vrouw van Manuel Gomez. Geboren en getogen in Eindhoven.
Naast het ondernemen ben ik creatief, tikkeltje ongeduldig en eigenwijs, houd ik van een goed boek lezen, met het gezin eropuit, met vriendinnen kletsten, het strand, lekker uit eten gaan.

Wat heb je gedaan voor je begon met ondernemen?

Ik heb van origine een horeca opleiding hier ook lang werkzaam geweest, daarna overstap gemaakt naar het bankwezen, als verkoop adviseur particulieren.

Waarom heb je voor het ondernemen gekozen en hoe ben je op het idee van je onderneming gekomen?

Via Bianca is mijn 2de bedrijf,  deze is voortgekomen uit mijn 1e bedrijf BBkidsshop, hiermee maak ik handgemaakte en gepersonaliseerde (kraam) cadeaus. Hiermee hielp ik al bedrijven met gepersonaliseerde producten, om dit uit te kunnen breiden en meer passende producten en diensten aan te kunnen bieden ben ik via Bianca cadeau assistent voor bedrijven gestart.

Hoe ik in de ondernemerswereld ben gerold? Tijdens het werken bij een financiële instelling ben ik begonnen met BBkidsshop.Ik deed dit eerst in combinatie met het parttime werken bij de baas en mijn gezin. Dit werd wat veel en het werk in de financiële dienstverlening vond ik steeds minder leuk, mede door alle veranderingen in de financiële wereld, en het plezier wat ik in BBkidsshop heb, heb ik in 2018 de gok gewaagd om fulltime voor BBkidsshop te gaan.

Beste stap ooit! En nu sinds 1 september 2020 via Bianca cadeau assistent voor bedrijven opgezet, mijn 2de bedrijf. Waarin ik alle kennis, kunde en leerprocessen uit BBkidsshop mee kan nemen. Dit voelt ook super goed.

Hoe combineer je het ondernemen met alle andere activiteiten op je dag?

Een zo duidelijk mogelijke planning maken, andere activiteiten voor het gezin of voor mezelf buiten de vaste werkdagen plannen.

Wat maakt jouw onderneming uniek?

Via Bianca helpt en ontzorgt je volledig bij het geven van een cadeau: van het uitzoeken van je cadeau tot het maken en afleveren van het cadeau. Alleen het uitpakken moeten ze zelf doen!
Ik zet graag mijn creatieve brein in om het juiste cadeau voor vele gelegenheden voor je bedrijf te vinden.

Is er iets binnen het ondernemen dat je hebt onderschat?

De hoeveelheid taken wat er allemaal achter de schermen nog erbij komt kijken.

Als je 1 ding over kon doen sinds je bent begonnen met ondernemen, wat zou het dan zijn?

Eerder dingen uitbesteden waar je zelf niet goed in bent. En niet overal te snel inspringen.

Wat is je toekomstvisie?

Mijn toekomstvisie met via Bianca is dat ik over een paar jaar dé cadeau assistent voor bedrijven ben. Dat als iemand denkt: cadeau nodig? Bianca bellen!

Contactpersoon: Bianca Gomez
Onderneming: via Bianca cadeau assistent voor bedrijven
Website:www.viabianca.nl

Ontdek meer over...

Succesverhalen & persoonlijke ontwikkeling

Netwerken & samenwerken

Marketing, communicatie & techniek

Creatief & media

Financiën & vastgoed

Beauty, lifestyle & fashion

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!