BREIN-POWER

Wie ben je?

Een revolutionaire vrijgevochten rebel die vrouwen motiveert en inspireert, traint en hypnotiseert om Slank Gezond en Gelukkig te zijn.

Wat heb je gedaan voor je begon met ondernemen? 

Ik zocht altijd een mogelijkheid om te ondernemen zodat ik vrij zou zijn. 16 jaar lang een eigen kinderkledinglijn gehad in Laren NH met mijn eigen merk ‘Chici’ wat kleintje betekent in het Spaans. (Zo werd ik in Spanje genoemd waar ik vaak was/ben). Ik was dag en nacht aan het werk en het voelde ‘niet vrij’. 

Ik heb voor de klas gestaan als HVO juf waar ik vooral kinderen leerde om zelfvertrouwen te ontwikkelen. Ik heb allerlei baantjes gehad als office manager en project manager. Bij bijna alle omroepen gewerkt. Of ik werd ontslagen of ik nam ontslag. 

Waarom heb je voor het ondernemen gekozen en hoe ben je op het idee van je onderneming gekomen? 

Ik wilde vrijheid! Tijdens mijn opleiding als NLP trainer wilde ik het geheim van het onbewuste brein met iedereen delen. Ik was overtuigd dat ik hier mijn werk van kon maken en werd als eerste job 3 jaar lang ingehuurd als NLP trainer om werkzoekenden gemotiveerd en aan het werk te krijgen. Ik had geen strak plan. Het ontstond gewoon. Ik werd al ingehuurd voordat ik me als ZZP er bij de kamer van koophandel had ingeschreven. Zo was het ook bij het ontstaan van mijn eigen kinderkledinglijn. Iemand zei: Waar heb je die sweater gekocht? (die mijn dochtertje aanhad en ik had gemaakt). O die is te koop zei ik: 65 gulden! Zo begon ik toen. (zonder een uur naailes ooit gehad te hebben). 

Ik rolde van het 1 in het ander. Ik begon gewoon, eerst met trainingen geven, toen met mensen hypnotiseren en van trauma’s, depressies, pijn, verdriet, stress afhelpen. Na 4 jaar moest ik 1 niche kiezen. Want ik was all over the place.. Ik viel zelf 10 kilo af met Hypnose door de Virtuele Maagband. Daarmee ben ik aan de haal gegaan en ik maakte een uitgebreid online programma met hypnose, NLP, en allerlei andere technieken, hypnose sessies en tools waaronder de virtuele maagband. Nu begeleid ik 100den vrouwen in een community, die naast slank ook positief en gezond willen worden. 

Hoe combineer je het ondernemen met alle andere activiteiten op je dag?

Ik plan mijn eigen agenda en hou van afwisseling. Ik sport. Ik klus. Ik wandel met mijn vriendin. Ik maak tijd voor mijn dochter, voor mijn zoon, voor mijn moeder om gezellig samen te zijn. Leuke dingen doen met goede vrienden. 

Wel werk ik ’s avonds vaak te lang door. :0

Wat maakt jouw onderneming uniek?

De combinatie van mijn kennis, opleidingen en insteek. Naast hypnose pas ik NLP, EFT, EMDR, Familie opstellingen en nog veel meer tools toe. Mijn enthousiasme en overtuiging en passie maken dat ik veel levens positief beninvloed. 

Is er iets binnen het ondernemen dat je hebt onderschat?

Niet onderschat. Ik had dit al ervaren toen ik mijn eigen kinderkleding lijn had. Maar ook nu werk ik vaak ’s avonds te lang door. Het houdt nooit op!

Als je 1 ding over kon doen sinds je bent begonnen met ondernemen, wat zou het dan zijn?

Direct een goed marketing team inhuren in plaats van alles zelf uitzoeken en willen doen.

Wat is je toekomstvisie?

Zoveel mogelijk vrouwen begeleiden naar een Gezond, Gelukkig en Slank leven met mijn online Hypnose programma en coaching. De dieet cultuur stoppen omdat dieten volgen simpelweg niet werken. Het frustreert alleen maar. Het gaat over wilskracht en daar red je het niet mee. Je onbewuste ondermijnt je en je komt daar niet bij met je blabla brein.

Contactpersoon: Yvonne Thuijs (Hypnotiseur, NLP coach en NLP trainer)
Onderneming: BREIN-POWER
Website: https://www.brein-power.com

Ontdek meer over...

Succesverhalen & persoonlijke ontwikkeling

Netwerken & samenwerken

Marketing, communicatie & techniek

Creatief & media

Financiën & vastgoed

Beauty, lifestyle & fashion

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!