CADO UNIEK

Wie ben je?

Ik ben Caren Schrijver en dit jaar heb ik besloten het roer om te gooien en het gewoon te gaan DOEN!

Door al mijn ervaringen, interesses en opgedane kennis, zijn puzzelstukken in één gevallen. Sindsdien ben ik begin dit jaar trotse eigenaar van het bedrijf CADO UNIEK!

Wat heb je gedaan voor je begon met ondernemen?

Van oorsprong kom ik uit de fashionbranche. De interesse voor stijlvolle items op het gebied van mode en interieur ambieer ik nog steeds. Deze kan ik nu doortrekken in mijn bedrijf CADO UNIEK, want het oog wil ook wat! Ik besteed hierom niet alleen veel aandacht aan het vinden van unieke en stijlvolle geschenken, maar ik hecht ook veel waarde aan de verpakking van deze unieke geschenken.

Daarnaast heb ik ook veel kennis opgedaan, als het gaat om In- en Verkoop gerelateerde activiteiten. Ook deze ervaring kan ik goed benutten in mijn eigen business.

Waarom heb je voor het ondernemen gekozen en hoe ben je op het idee van je onderneming gekomen?

Al jaren droomde ik over het zelfstandig ondernemerschap, omdat ik mijn eigen koers wil kunnen bepalen. Geruime tijd liep ik rond met heel veel ideeën, die ik zo graag tot uiting wilde brengen. Zonder enige beperking.

De puzzel werd compleet toen er twee dingen samenvielen. Namelijk de passie voor cadeaus en de ervaringen die ik heb opgedaan door de jaren heen. Uiteindelijk heb ik dit hele pakket samengevat en daar is nu dit waardevolle all-in concept uit voort gekomen.

Hoe combineer je het ondernemen met alle andere activiteiten op je dag?

Samen met mijn man hebben we 2 kinderen van 5 en 7 jaar oud. We hebben dus hoofdzakelijk ook een gezin te runnen. In de uren dat zij naar school gaan, ben ik actief aan het werk en goed bereikbaar voor mijn klanten. Zodra ik te maken heb met een dead-line, dan kan ik daar prima om heen werken. In goed overleg en met een goede planning, kan deze combinatie uitstekend samen. Mijn mening is om heel bewust te kiezen voor een goede balans in het gezin. Met name als er jonge kinderen in het spel zijn. Want deze balans is uiteindelijk de basis voor alles. Maar dat neemt niet weg dat ik ambities en uitdagingen in mijn business uit de weg ga. Ik vind het erg boeiend om gedurende deze reis, nieuwe ervaringen op te doen. En dus ga ik deze processen ook graag aan!

Wat maakt jouw onderneming uniek?

CADO UNIEK is een all-in concept concept. Dit houdt in totale ontzorging en dit is een echte meerwaarde. Geschenken worden met zorg uitgezocht en met aandacht gegeven. Er wordt uitvoering gekeken naar specificaties. Ook kan CADO UNIEK de personalisatie van het geschenk verzorgen. Te denken aan de opdruk van een logo of een pakkende quote. Zorgvuldig wordt er een selectie gemaakt, als het gaat om een passende verpakking van het geschenk. Hierdoor ontstaat een stijlvolle presentatie richting de ontvanger! Kortom, je hoeft nergens meer naar om te kijken.

Naar aanleiding van de behoeften (doelgroep, budget, thema etc.) van de klant worden er meerdere voorstellen gedaan in de vorm van moodboards. Op deze manier wordt een duidelijk beeld van het aanbod neergezet. CADO UNIEK geeft de klant graag wat te kiezen. Vandaar dat ik meerdere opties voorleg.

Voor elke gelegenheid biedt CADO UNIEK een passend geschenk.  Zo kunnen er bijvoorbeeld thema’s worden ingezet om een blijk van waardering te tonen. Denk aan de Nationale Complimentendag, Dag van de Zorg of gewoon de Verjaardag.

Daarnaast biedt het ook veel waarde op de werkvloer om het jaar mooi af te sluiten met een op maat bedacht en uniek geschenk. Denk aan Sinterklaas en Kerst.

Ten eerste is het doel van dit concept, dat er véél meer waardering wordt geuit op de werkvloer of daarbuiten, te denken aan klantrelaties. Helemaal in een tijd als deze, is dat echt van cruciaal belang. En ten tweede, doordat CADO UNIEK dit uit handen neemt, kan de volledige focus op de eigen werkzaamheden behouden worden.

Is er iets binnen het ondernemen dat je hebt onderschat?

Wekelijks probeer ik een planning te maken. Echter wordt hier vaak van afgeweken, omdat het vaak onvoorspelbaar is wat er voor die week op je pad komt. Daarnaast plande ik veel te veel op één dag. Aan het einde van de dag kon ik soms de helft van de taken die ik had ingepland, nog niet eens afvinken. Ik merkte dat dit ten koste ging van mijn energie en enthousiasme. Nu plan ik veel minder in, waardoor er ook veel meer ruimte ontstaat voor onverwachte dingen. Op deze manier geniet ik veel bewuster van het eigen ondernemerschap.

Als je 1 ding over kon doen sinds je bent begonnen met ondernemen, wat zou het dan zijn?

Perfectionist als ik ben, al mijn ideeën binnen een korte termijn uit willen werken. Maar dat is echt onmogelijk! Dat alles in mijn business nog niet zo op poten staat, zoals ik voor ogen heb, kan ik nu loslaten. Het is ok, dat het (nog) niet perfect is. En uiteindelijk denk ik dat perfectie ook niet bestaat binnen het ondernemerschap. Ik heb namelijk gemerkt dat perfectie je tegenhoudt om de volgende nieuwe stap te zetten. Je komt op een gegeven moment stil te staan. Struggles heb je nou eenmaal nodig om te groeien!

Wat is je toekomstvisie?

Mijn missie is dat er veel meer waardering wordt geuit op de werkvloer. Dit wil zeggen, het creëren van een WIN-WIN situatie op de werkvloer, middels een uniek geschenk. Daarnaast het ondersteunen van magnifiek werkgeverschap, met als doel het ontplooien van een goede verbinding tussen werkgever en werknemer. Door deze verbinding voelt de werknemer zich gewaardeerd, waardoor het prestatievermogen van de werknemer wordt versterkt. Dit geldt evenals voor klantrelaties. Ook zij voelen zich gewaardeerd, zodra zij als dank voor het afnemen van een dienst of product, een geschenk in ontvangst mogen nemen. Ik ben er echt van overtuigd dat dit zo krachtig werkt. Want wat je geeft, krijg je terug!

De kracht van waardering met een uniek cadeau:

  • Het werkt prestatie bevorderend.
  • Het vergroot het algemeen geluk
  • Hierdoor ontstaat meer zelfvertrouwen
  • Er is hierdoor meer inspiratie, motivatie en stimulatie
  • Mensen die waardering ontvangen, voelen zich gezien
  • Het geeft een mentale boost, met als gevolg minder ziekteverzuim
  • Het biedt een positieve invloed op de uiteindelijke bedrijfsresultaten.

Kortom, waardering doormiddel van een uniek geschenk is echt GOUD waard!

Contactpersoon:   Caren Schrijver
Onderneming:        CADO UNIEK
Website:                  www.cadouniek.nl

Ontdek meer over...

Succesverhalen & persoonlijke ontwikkeling

Netwerken & samenwerken

Marketing, communicatie & techniek

Creatief & media

Financiën & vastgoed

Beauty, lifestyle & fashion

Wist je dat je als gratis INSPIRE member een gastblog op ons platform mag schrijven?

Mega goed voor je zichtbaarheid! Schrijf je onderaan deze pagina gratis in.

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!