VitaWorkx-by Nuria

Wie ben je?
Hi! Ik ben Nuria, vitaliteitscoach, 40 jaar en ik woon met mijn gezin; man, 2 meiden en 2 Golden Retriever honden, in Den Haag. Begin 2021 ben ik gestart met mijn bedrijf VitaWorkx-by Nuria en coach ik vrouwen die met meer energie, autonomie en richting in het leven willen staan.

Ik ben een echte doener, praktisch, gedreven en resultaatgericht maar ook lief en empathisch. Mijn doel is ervoor te zorgen dat een vrouw weer lekker in haar vel zit, zin heeft om dingen te ondernemen en ruimte en voldoening in haar leven ervaart. Ik combineer in mijn coaching mijn persoonlijke ervaring met mijn kennis als vitaliteitscoach, yogadocente en trainer.

Wat heb je gedaan voor je begon met ondernemen?
Ik ben altijd nieuwsgierig geweest naar de wereld en de mens. Zo heb ik twee Internationaal gerichte hbo-studies gedaan, in het buitenland gestudeerd en gewerkt om uiteindelijk weer te settelen in het mooie Den Haag waar ook mijn roots liggen. Ik heb gewerkt in het toerisme en de horeca en bij een internationaal onderzoeksinstituut waar ik verantwoordelijk was voor communicatie en events. De laatste jaren heb ik mijn talenten ingezet om anderen te stimuleren en enthousiasmeren in de sport en yoga.

Waarom heb je voor het ondernemen gekozen en hoe ben je op het idee van je onderneming gekomen?
Ik doe graag dingen op mijn eigen manier en hou van de afwisseling en flexibiliteit die het ondernemerschap biedt. Zo kan ik lekker met de honden wandelen, even hardlopen, sporten of lunchen met een vriendin als ik daar behoefte aan heb. De ene week werk ik wat meer dan de ander, het is fijn om dat zelf in te kunnen plannen.

VitaWorkx-by Nuria is ontstaan vanuit mijn overtuiging dat iedere vrouw met een gevoel van energie, autonomie en richting in het leven kan staan. Toen ik met mijzelf in de knoop kwam vond ik het heel lastig om hulp te vragen, maar wat heeft dat mij veel gebracht! Ik merk dat veel vrouwen van alles “moeten” en te weinig voor zichzelf en de dingen die hen energie geeft (durven te) kiezen. Ik weet uit ervaring hoe moeilijk het is om die eerste stappen alleen te zetten en ik krijg er enorm veel energie van om voor vrouwen die stok achter de deur te zijn. Verandering is een werkwoord en verandering bereik je door te doen, maar “waarom moeilijk doen als het ook samen kan”?!

Hoe combineer je het ondernemen met alle andere activiteiten op je dag?
Mijn man is ook ondernemer en is flexibel in zijn uren. We delen de zorg voor onze kinderen en de honden dan ook samen. Ik heb mijn praktijk aan huis en plan zoveel mogelijk tijdens schooltijden. Ik heb de hele zolderverdieping als fijne rustige werkplek en kan mij daar goed even terugtrekken wanneer ik in de middag na schooltijd of in de avond nog wat werk te doen heb. Gemiddeld 3 keer in de week ga ik lekker hardlopen, kickboksen, trainen of doe ik yoga.

Wat maakt jouw onderneming uniek?
Ìk. Ik ben namelijk VitaWorkx, met mij samen ga je aan jouw vitaliteit werken. Het is dus belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij mij en de manier waarop ik werk. Ik ben niet van de quick fixes en loze beloftes; veranderen is een werkwoord en verandering bereik je door te doen. Maar ik ben ook lief en empathisch. Ik zet in op duurzame verandering en daarvoor is tijd, aandacht en liefde nodig, drie dingen die ik niet alleen in een traject stop maar je ook leer om aan jezelf te geven.

Is er iets binnen het ondernemen dat je hebt onderschat?
Het creëren van zichtbaarheid en het aantrekken van klanten (marketing). Hier gaat zoveel tijd en energie in zitten die ik eigenlijk liever in het coachen van vrouwen zou willen stoppen. Maar ik ben blij dat ik een businesscoach voor mezelf heb ingeschakeld die mij hier enorm mee heeft geholpen. “Waarom moeilijk doen als het ook samen kan”?! ; )

Als je 1 ding over kon doen sinds je bent begonnen met ondernemen, wat zou het dan zijn?
Eerder een professioneel/standaard tarief vragen. Ik ben daarin te lief en niet zakelijk genoeg geweest. Maar je betaalt in een restaurant toch ook gewoon voor het eten en de daarbij geleverde service!

Wat is je toekomstvisie?
Ik hoop zoveel mogelijk vrouwen te motiveren en inspireren om voor zichzelf te kiezen en aan hun vitaliteit te gaan (en blijven) werken. Ik heb hiervoor nog een berg mooie ideeën en samenwerkingsplannen waarmee ik nog meer vrouwen hoop te bereiken. Ik wil hierin zo dicht mogelijk bij mijzelf blijven en doen wat mij energie geeft!

Contactpersoon: Nuria Meijer
Onderneming: VitaWorkx-by Nuria
Website: www.vitaworkx.nl

Ontdek meer over...

Succesverhalen & persoonlijke ontwikkeling

Netwerken & samenwerken

Marketing, communicatie & techniek

Creatief & media

Financiën & vastgoed

Beauty, lifestyle & fashion

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!