Conscialize

1.Wie ben je?

 Ik ben Romany Titre, Business Consultant, Psycholoog en founder van Conscialize, het eerste consultancy én psychology bureau in Nederland.We helpen ambitieuze ondernemers in uiteenlopende sectoren hun bedrijf naar een hoger niveau tillen en groeien in winst, welzijn en impact. Enerzijds met onderbouwd strategisch advies op alle lagen van de bedrijfsvoering, zoals de salesstrategie, pricing en productontwikkeling, branding, digitale marketing, sociale media strategie en doelgroepsegmentatie. Anderzijds door het psychologische en persoonlijke groeiproces van ondernemers te begeleiden, zodat ze met focus en een gezonde work-life balance, duurzaam succesvol kunnen ondernemen op een manier die past bij hun kernwaarden, purpose en persoonlijkheid.

2.Wat heb je gedaan voor je begon met ondernemen?

Als multipotentialite heb ik een brede achtergrond in het bedrijfsleven, de gezondheidszorg en de entertainment industrie.

Zo heb ik de afgelopen 10+ jaar meer dan 200 mensen en 50+ bedrijven helpen groeien, miljoenenbedrijven geadviseerd over hun groeistrategie en ben ik ontzettend trots dat ik uitgenodigd ben om hierover te spreken op internationale conferences als MIE en South by Southwes in Austin, Texas waar keynote speakers staan als Michelle Obama, Brené Brown en Esther Perel.

Ik heb een zakelijke achtergrond en bij diverse agencies als senior strategie consultant gewerkt voor grote merken als G-Star, Unilever, het Van Gogh Museum en klanten op C-level niveau strategisch advies gegeven over wereldwijde groei-, merk- en marketingstrategie. Daarnaast heb ik ook NGO’s en de Rijksoverheid advies gegeven met betrekking tot beleidoptimalisatie door het beter integreren van gedragswetenschappelijke inzichten op domeinen als duurzaamheid, gezondheid en mobiliteit.   

Daarnaast heb ik een achtergrond in de gezondheidszorg waar ik na het behalen van mijn master Klinische Psychologie, jarenlang als psycholoog en therapeut heb gewerkt om klanten te helpen hun mentale welzijn te vergroten en gezonder en gelukkiger te leven.

En ik heb een voorliefde voor alles wat met kunst te maken heeft. Ik heb de Showbizz Academy afgerond als allround danseres, klassiek, jazz en pop zang gestudeerd aan het Conservatorium in Den Haag en Amsterdam. Als Singer/Songwriter heb ik mijn eigen muziek uitgebracht en geproduceerd en in binnen en buitenland op verschillende podia gestaan.

Met Conscialize heb ik al mijn kennis en ervaring gebundeld en het geeft me ontzettend veel voldoening om klanten te helpen groeien op business en persoonlijk vlak met een vleugje creativiteit.”

3.Waarom heb je voor het ondernemen gekozen en hoe ben je op het idee van je onderneming gekomen?

“Ik geloof echt in een holistische en bewuste aanpak van ondernemerschap, waarbij welzijn, impact en economische groei met elkaar in balans zijn. En merkte in het bedrijfsleven dat er sprake is van een disbalans waarbij economische groei vaak ten koste van alles de pijler voor succes is.

Met Conscialize wil ik bijdragen aan de transformatie naar een gezondere vorm van ondernemerschap waarbij het welzijn van de ondernemer, de impact op de klant en de maatschappij in balans zijn met economische groeidoelstellingen. Waarom?

Duurzamer business succes en een gezondere en gelukkige ondernemer, consument en samenleving!”

4.Hoe combineer je het ondernemen met alle andere activiteiten op je dag?

Voor mijn business werk ik met jaar en kwartaaldoelen die ik op maand en weekniveau opdeel en inplan in mijn agenda. Zo werk ik elk dagdeel met de juiste focus aan mijn bedrijfsdoelstellingen.

En op persoonlijk vlak werk ik met ontwikkelingsdoelen en maak ik ;elk weekend een weekplanning zodat ik vooraf voldoende ruimte reserveer voor rust, reflectie, ontspanning, sport en creativiteit.

Ik dans meerdere keren per week, van ballet en moderne jazz tot salsa en in de zomer ga ik wekelijks surfen en vind het heerlijk om de flexibiliteit te hebben mijn werk hier omheen te plannen en ruimte te maken om te genieten van de mooie dingen in het leven.

5.Wat maakt jouw onderneming uniek?

We onderscheiden ons zowel in de breedte van ons aanbod, onze aanpak, kwaliteit en de impact die we maken op het leven van onze klanten.

Of je nou meer ideale klanten wil aantrekken, een sterk online aanbod wil ontwikkelen, je merk wil positioneren of een goede salesfunnel in elkaar wilt zetten; bij ons kun je terecht voor al je strategische en groeivraagstukken en hoef je niet meer naar verschillende dure coaches met maar een expertise.

Om bewust te groeien moet je jouw bedrijf, net als een mens, in zijn geheel bekijken. Het draaien aan je sales of marketing knoppen zonder een holistische diagnose van jouw groei uitdagingen leidt dikwijls tot verspilde tijd, geld en energie en dat helpen wij onze klanten voorkomen.

Wij werken vanuit de visie dat, naast een ijzersterke strategie, psychologisch welzijn het fundament is voor groei in jouw onderneming as within, so without. We begeleiden het persoonlijke groeiproces van onze klanten zodat ze met meer plezier en voldoening ondernemen vanuit hun purpose, kernwaarden en persoonlijkheid en een bedrijf creërenwat echt bij hen past. 

En je krijg bij ons 100% research-based en onderbouwd advies voor meetbare resultaten en meer impact. Niet op basis van onze mening, maar op basis van objectieve metrics en wereldwijde consultancy ervaring voor bedrijven in sectoren als zakelijke dienstverlening, media, entertainment, consumer goods, healthcare, e-commerce en meer. Hoewel dit voor grotere merken al de norm is, willen we dezelfde kwaliteit ook toegankelijk maken voor ondernemers en het MKB.

6.Is er iets binnen het ondernemen dat je hebt onderschat?

Ik heb juist heel bewust de keuze gemaakt voor het ondernemerschap en echt de tijd genomen om me hier goed op voor te bereiden. Allereerst heb ik uitgebreid onderzoek gedaan naar de psychologische succesfactoren voor ondernemerschap en op basis van mijn strategische ervaring het Conscious Business Growth framework ontwikkeld,  waarmee ik mijn klanten help om bewuste groei te realiseren. Dit heb ik uiteraard ook ingezet voor mijn eigen business waardoor ik met focus, in de juiste volgorde en met een sterke strategie mijn bedrijf kan groeien. 

7.Als je 1 ding over kon doen sinds je bent begonnen met ondernemen, wat zou het dan zijn?

Sneller uitbesteden van taken en werk waar ik geen energie van krijg en die mijn focus weghalen van mijn kernactiviteiten, namelijk klanten helpen groeien. Daarom ben ik op dit moment bezig met het uitbreiden van mijn team voor ondersteuning in de operationele kant van mijn bedrijf.

8.Wat is je toekomstvisie?

Dat ik met Conscialize heb bijgedragen aan de transformatie naar een wereld waarin conscious business of bewust ondernemerschap de norm is. En waarin we alle creatieve en ambitieuze ondernemers in Nederland hebben geholpen om met meer plezier en voldoening meer impact te maken met een financieel gezond bedrijf en een gezonde work-life balance.

Omdat we maar met een beperkt aantal klanten 1-1 kunnen werken, wil ik met Conscious Business School, nog veel meer ondernemers helpen door ze de tools te geven om van A tot Z hun droombedrijf te lanceren en te groeien en met hun talenten de wereld een stukje mooier te maken.

Contactpersoon: drs. Romany Titre
Onderneming: Conscialize
Website: www.conscialize.com

Ontdek meer over...

Succesverhalen & persoonlijke ontwikkeling

Netwerken & samenwerken

Marketing, communicatie & techniek

Creatief & media

Financiën & vastgoed

Beauty, lifestyle & fashion

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!