Groeiversneller: livedag

Wil jij een dag beleven die jouw creativiteit en productiviteit naar ongekende hoogtes tilt?

Een dag waarop je nieuwe contacten opdoet en kennis en ideeën uitwisselt met mensen uit verschillende vakgebieden en achtergronden? Zoek dan niet verder!

Op 22 mei a.s. organiseren wij (Nathalie en Saskia), twee ondernemers met meer dan 20 jaar aan marketing- en ondernemerservaring, een onvergetelijke Groeiversneller: een echte livedag vol inspiratie.

Door samen te werken in een andere omgeving dan je normaal gewend bent, kun je jouw creatieve brein stimuleren en tot nieuwe ideeën en inzichten komen die je anders misschien niet had bedacht.

Deze dag biedt je niet alleen de mogelijkheid om te brainstormen en kennis te delen, maar ook om nieuwe inspiratie op te doen en je netwerk uit te breiden.
En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog eens heerlijke snacks, drankjes en een lekkere lunch om je energie op peil te houden. Nathalie en Saskia staan de hele dag voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen met het verwezenlijken van jouw ondernemersdromen.

En het beste van alles? De kosten bedragen slechts EUR 125,- ex BTW. Dus waar wacht je nog op? Binnenkort kun je je voor deze dag aanmelden om een waardevolle dag te beleven waarbij je AAN je bedrijf werkt en jouw creativiteit en productiviteit een flinke boost krijgen! Samen maken we er een geweldige livedag van!

Klik hier voor meer info!

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!