Interview met Hanneke van den Heuvel van Hynosepraktijk De Roos

Wie ben je?

Ik ben Hanneke van den Heuvel en ik ben 45 jaar. Mijn interesse voor hypnose begon toen ik een hypnose sessie onderging en verwonderd was over het inzicht en het goede gevoel dat het mij gaf. Voorheen had ik interesse om iets te gaan doen met een holistische gezondheidszorg; massage of werken met energie. Yoga, voetreflexzonemassage, zelfontwikkeling en meditatie heeft altijd al mijn belangstelling gehad.  

Wat heb je gedaan voor je begon met ondernemen?

Ik heb van alles gedaan. Ik ben gestart als journalist na mijn journalistieke opleiding. Omdat daar voor mij op een gegeven moment geen werk meer in was te vinden, heb ik daarna los-vaste banen via uitzendbureau’s gehad, waaronder administratief werk bij diverse bedrijven. Ook heb ik vrijwilligerswerk gedaan zoals o.a. allround medewerkster in een museum en taaltrainer NT2, waar ik een cursus voor heb gevolgd.

Waarom heb je voor het ondernemen gekozen en hoe ben je op het idee van je onderneming gekomen?

Ik wilde mijn werk als hypnotiseur professioneel aanbieden, zodoende heb ik mij in laten schrijven bij de Kamer van Koophandel. Het ondernemerschap geeft mij de mogelijkheid om mijn eigen tijd in te delen.

Hoe combineer je het ondernemen met alle andere activiteiten op je dag?

Door op zondag een weekplanning te maken. Als ik een dagje vrij ben, dan ben ik ook echt vrij.

Wat maakt jouw onderneming uniek?

Ik help mensen specifiek met angst bij de tandarts en mondhygiënist. Dit kan ook online.

Is er iets binnen het ondernemen dat je hebt onderschat?

De administratie en de regels die er bij het ondernemerschap komen kijken. 

Als je 1 ding over kon doen sinds je bent begonnen met ondernemen, wat zou het dan zijn?

Ik zou wat meer gedegen vooronderzoek gedaan hebben, zodat ik weet wat de consequenties zijn van het opstarten van de onderneming en om erachter te komen of er vraag naar is. Ook zou ik met andere ondernemers gaan praten in mijn sector.

Wat is je toekomstvisie?

Mijn onderneming overeind houden, zodat ik mensen met hypnose en NLP kan helpen en zij zich meer op hun gemak voelen bij de tandarts en een tandartsbezoek niet langer uitstellen.

Contactpersoon

Hanneke van den Heuvel

Onderneming

Hypnosepraktijk De Roos

Ontdek meer over...

Succesverhalen & persoonlijke ontwikkeling

Netwerken & samenwerken

Marketing, communicatie & techniek

Creatief & media

Financiën & vastgoed

Beauty, lifestyle & fashion

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!