Interview met Marjon over haar onderneming in Human Design en opstellingen

Wie ben je?

Marjon, moeder, vrouw en ondernemer die Human Design combineert met (familie) opstellingen.

Wat heb je gedaan voor je begon met ondernemen?

Organisatie- adviseur in de zorgsector. 

Waarom heb je voor het ondernemen gekozen en hoe ben je op het idee van je onderneming gekomen?

Het idee van mijn onderneming ontstond toen ik merkte dat heel veel vrouwen (ondernemers en particulieren) voelen dat ze hun leven anders willen inrichten, maar niet weten HOE ze dit in hun bestaande leven kunnen creëren. Wie ben je ten diepste, zonder conditionering? Hoe maak je in vertrouwen keuzes op jouw manier? Met Human Design ontdek je jouw eigen unieke handleiding, met (familie) opstellingen kijk je aan wat jou daar nu nog in belemmert. Diepgaand, maar super efficiënt en duurzaam voor een blijvende verandering.

Hoe combineer je het ondernemen met alle andere activiteiten op je dag?

Ik zie maximaal één klant per dagdeel. Zo krijgen mijn klanten het beste van het beste en houd ik alle tijd, ruimte en vrijheid voor mijzelf en mijn gezin en andere activiteiten.

Wat maakt jouw onderneming uniek?

Ik combineer Human Design mét (familie) opstellingen. Dat is al uniek want vaak wordt gekozen voor één van beide maar het goud zit juist in de combinatie. Daarnaast is mijn onderneming uniek omdat ik er juist bewust voor kies om niet keihard te werken, bestaande (bekende) strategieën naast me neerleg en laat zien hoe het ook kan! Leuker, makkelijker en moeitelozer.

Is er iets binnen het ondernemen dat je hebt onderschat?

Dat het ondernemen je grootste en hardnekkigste overtuigingen blootlegt.

Gericht op zichtbaarheid, geld- mindset en zoveel meer.

Tegelijkertijd maakt het dat ook ZO leerzaam en leuk.

Als je 1 ding over kon doen sinds je bent begonnen met ondernemen, wat zou het dan zijn?

Ik zou het echt niet weten. Ik heb genoeg dingen gedaan die niet handig waren, maar het was allemaal onderdeel van het proces. Zo heb ik in het begin heel erg mijn best gedaan om zichtbaar te zijn op Instagram, terwijl ik nu weet dat als ik het even niet voel, ik ook niks hoef te plaatsen. Dat werkt toch averechts.

Wat is je toekomstvisie?

MARJON mag groeien, bekend in heel Nederland.
Waar je mag ontdekken wie je ten diepste bent.
Waar je ervaart hoe het is om te leven als jezelf, los van conditionering en patronen die je niet helpen. Een plek waar je eindelijk je plek inneemt en gaat genieten van je je eigenlijk echt bent en wat je hier te brengen hebt!

Omdat het anders mag. Omdat het anders kan.

Contactpersoon

Marjon van der Meulen

Onderneming

MARJON

Ontdek meer over...

Succesverhalen & persoonlijke ontwikkeling

Netwerken & samenwerken

Marketing, communicatie & techniek

Creatief & media

Financiën & vastgoed

Beauty, lifestyle & fashion

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!