Interview met Miranda Tijink van Sterk In Sales

Wie ben je?

Mijn naam is Miranda Tijink. Ik ben 45 jaar en woon in Oldenzaal met mijn man en 2 dochters (10 en 12).

Als Sales- en Businesscaoch met ruim 20 jaar ervaring als Salesmanager bij Multinationals (waaronder 13,5 jaar bij FrieslandCampina, in Toerisme en Transport) combineer ik Sales & Spiritualiteit. Persoonlijke ontwikkeling, respect, vrijheid en verbinding zijn grote kernwaarden van me!

Ik ben creatief en innovatief en een dame die positief is en in oneindige mogelijkheden denkt! Ik ben ook knetter ambitieus en wil het uiterste uit het leven, mijzelf en mijn klanten halen. Met ons gezin hebben we een WERELDREIS gemaakt naar Australië en Nieuw Zeeland in 2015 toen de kids 3 en 4 jaar waren.

Ik studeerde toen Natuurgeneeskunde en vitaliteitscoaching.
In totaal deed ik deze studie 5 jaar in de avonduren. Toen ik in 2018 mee mocht trainen in de Vitaliteits-Academy van FrieslandCampina om het ziekteverzuim te verlagen, dacht ik: “Wauw, ik word trainer / coach’. Ik ben toen als Franchiser gaan werken voor een Trainingsorganisatie in Hengelo (o).

Daar trainde ik de 4 pijlers:

Sales, Communicatie, New Time Management en Praktisch Leidinggeven.

Echter, toen door Corona live trainen niet meer mogelijk was.
Ben ik in 2019 online Sales- en Businesscoach geworden. Omdat ik altijd een HOOG ENERGIE NIVEAU heb, studeerde ik in de avonduren natuurgeneeskunde.

Nu help ik ambitieuze coaches en dienstverleners (die de rillingen krijgen van Sales) hun diensten te verkopen (vanuit verbinding) via online kanalen. Om ze in 3 maanden naar 10K te Boosten! Zonder ingewikkelde funnels en dure advertenties.

Omdat ik vind dat een BusinessCoach VERTROUWEN dient te hebben in haar klanten. Dus werk met mij en krijg mijn team erbij! Voor de Technische toestand. Zodat mislukken, geen optie is! Ik werk 1-op-1 en met (gelijkgestemden) in een GroepsTraject. Dit vind ik super leuk!

Wat heb je gedaan voor je begon met ondernemen?

Ik ben een raséchte verbinder.
Eerst heb ik een opleiding Commercieel Technische Bedrijfskunde gevolgd. Omdat ik op school een beta-type was. Maar absoluut de commerciële kant op wilde, om klanten te helpen. Daarna heb ik ruim 20  jaar Sales ervaring, opgedaan bij Multinationals.

Waarom heb je voor het ondernemen gekozen en hoe ben je op het idee van je onderneming gekomen?

Ik ben een rasechte verbinder met mega veel Ervaring in Sales. In het dagelijks leven vinden we het vaak fijn om te verbinden. In de zakelijke wereld noemen we dit Sales. Sales is niks anders dan het verbinden met je product/dienst Sales. En juist daar krijgen velen er de rillingen van. Terwijl ik dol ben op verbinden en Sales.

Ook in loondienst voelde ik me al ondernemer. Aangezien ik als Accountmanager enorm veel vrijheid had en 100% ownership voelde voor m’n klanten. Nu heb ik elke laatste vrijdag van de maand een live netwerkclub in Overijssel, met de leukste klanten. Wat zorgt voor oprechte verbinding, omdat ik niet geloof in concurrentie.

Hoe combineer je het ondernemen met alle andere activiteiten op je dag?

Werk en privé gaan bij mij prima samen. Dit kan je zien op mijn Instagram.

Ik ben net als vele dames:

 • Moeder,
 • Partner,
 • Dochter,
 • Zus,
 • Vriendin,
 • Sportmaatje,
 • Buurvrouw,
 • en levensgenieter in dit leven.

Wat zorgt voor vele ‘rollen’.  Ik kan dit goed combineren door o.a.:

 • 100% Verantwoordelijkheid te nemen,
 • Verwachtingen te uiten,
 • Respect te hebben voor ieders tijd en ruimte.

Wat maakt jouw onderneming uniek?

Ik geef Garantie! ‘Werk met mij en krijg m’n team erbij’ voor de techniek. Zodat alles ook daadwerkelijk neer wordt gezet. En jij kunt stralen vanuit jouw ‘zone of Genius’ / talent.  In jouw rol kunt gaan stralen, vanuit wat jij te doen hebt hier op aarde.

Je kunt de technische toestand (maken van Canva uitstraling, weggevers, website-pagina’s en techniek etc.) overlaten aan m’n specialisten.

Is er iets binnen het ondernemen dat je hebt onderschat?

De diversiteit van alle technische online aspecten waar we ons in kunnen verdiepen. En wat er allemaal mogelijk is. Bizarrrr veel, mooi en je bent daarin nooit uitgeleerd. Gelukkig ben ik autodidactisch.

Als je 1 ding over kon doen sinds je bent begonnen met ondernemen, wat zou het dan zijn?

Direct met de beste VA’s en BusinessCoaches samenwerken!

Wat is je toekomstvisie?

Ik geloof dat een spiritueel wezen met een menselijke ervaring zijn. Daarom gun ik iedereen een wereld waarin hij/zij het potentieel kan leven wat ze te doen hebben hier op aarde.

Zelf willen we overal ter wereld kunnen leven en werken.
Dus locatie onafhankelijk reizen met mijn gezin naar de steden en landen waar onze kids gaan studeren of ondernemen.

Contactpersoon

Miranda Tijink

Onderneming

Sterk in Sales

Ontdek meer over...

Succesverhalen & persoonlijke ontwikkeling

Netwerken & samenwerken

Marketing, communicatie & techniek

Creatief & media

Financiën & vastgoed

Beauty, lifestyle & fashion

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!