IThissCOACHING

Wie ben je?

Hi lieve lieve mensen! Mijn naam is Inge en ik ben Gelukscoach (yes die met de zachte G).

Ik ben een zeer positieve en intuïtieve energiewerker en zet mijn talenten graag in tijdens het coachen van de ander.

Wat heb je gedaan voor je begon met ondernemen?

Voordat ik gelukscoach werd, werkte ik elf jaar lang als leerkracht in het onderwijs. Ik heb niet alleen lesgegeven op de basisschool, maar ook in het vo en mbo. In de kern kwam het allemaal op hetzelfde neer en hoe langer ik in het onderwijs werkte, hoe meer ik me afvroeg: ‘Is dit waarvoor je op deze planeet bent gekomen?’ Diep van binnen was er ergens dat stemmetje, dat fluisterde: ‘Er is meer..’ Ik nam dit niet serieus en ging door, met als gevolg ‘patsboem’ een burn-out.

Waarom heb je voor het ondernemen gekozen en hoe ben je op het idee van je onderneming gekomen?

Als kind zei ik vaak dat ik ‘eigen baas’ wilde worden. De reactie die ik meestal kreeg was iets in de richting van: ‘Doe maar gewoon normaal Inge.’ Door alle belemmerende bullsh*t overtuigingen ben ik uiteindelijk braaf het onderwijs ingegaan. Iedereen tevreden, behalve ik.

IThissCOACHING is het resultaat van het vlammetje in mij dat ik in het onderwijs niet kon laten branden. Mensen helpen en coachen vanuit mijn hart en op de unieke IThiss-manier is het mooiste wat er bestaat. Hoe ik op het idee ben gekomen om gelukscoach te worden, is een apart verhaal. Stuur me even een berichtje als je er nieuwsgierig naar bent.

Hoe combineer je het ondernemen met alle andere activiteiten op je dag?

Mijn onderneming en ik staan 24/7 aan. Ik vind de afwisseling die ik kan creëren heel erg fijn. Als newbie zit ik vol energie en vind ik het heerlijk om helemaal op te gaan in alles rondom het ondernemerschap. Belangrijk is dat ik goed blijf voelen waar ik behoefte aan heb en ervoor waak mezelf niet voorbij te gaan, daarom plan ik heel bewust momenten van ontspanning en me-time in.

Wat maakt jouw onderneming uniek?

Als je met mij gaat samenwerken kun je een flinke portie positiviteit en actie verwachten op de unieke IThiss-manier. De diensten van IThissCOACHING geven mensen praktische tools en inzichten die life changing transformaties veroorzaken. Ook De Gelukscast, mijn podcast, draagt hier een steentje aan bij.

Coachees omschrijven de strategie van IThissCOACHING als toegankelijk, logisch, je raakt de kern en hierdoor kom je écht verder. Stap voor stap met een groots effect!

Is er iets binnen het ondernemen dat je hebt onderschat?

Eerlijk gezegd had ik vantevoren niet gedacht dat andere mensen me zouden gaan nadoen. Ja, je leest het goed: ‘nadoen’..  Een van De Gelukscastluisteraars attendeerde mij erop. De zogenaamde online copycats imiteren het gedrag van iemand of kopiëren (vaak letterlijk) content. Toen ik er voor het eerst mee te maken kreeg, wist ik niet zo goed hoe ik hiermee om moest gaan. Ik heb dan ook veel geleerd over mezelf en hoe ik kan reageren op ‘copycatpraktijken’. Blijf vooral jezelf en doe wat goed voelt voor jou. Laat je eigen stem horen en laat je zeker niet uit het veld slaan. Copycatjes vallen vroeg of laat door de mand.

Als je 1 ding over kon doen sinds je bent begonnen met ondernemen, wat zou het dan zijn?

Als ik toen wist wat ik nu weet, was IThissCOACHING niet geworden zoals het vandaag de dag is. Ik ben echt ontzettend dankbaar voor hoe het tot nu toe is gelopen en ik zou het zo weer op deze manier doen. Ja, inclusief alle ‘fouten’, hier groei je naar mijn mening juist enorm door.

Wat is je toekomstvisie?

Ik ben pas net begonnen en heb héél veel zin in wat komen gaat. Het is mijn droom om zoveel mogelijk mensen over de hele wereld te mogen helpen met de diensten van IThissCOACHING.

Contactpersoon

Inge Thissen

Onderneming

IThissCOACHING

Ontdek meer over...

Succesverhalen & persoonlijke ontwikkeling

Netwerken & samenwerken

Marketing, communicatie & techniek

Creatief & media

Financiën & vastgoed

Beauty, lifestyle & fashion

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!