JR marketing & design

Wie ben je?

Hoi ik ben Jodi, een 23 jarige studente! Ik ben op het moment bezig met mijn master commerciële communicatie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen (ik hoop in juni mijn diploma te behalen). Ik woon zelf ook in Nijmegen maar kom oorspronkelijk uit de Achterhoek. Ik houd me graag bezig met vrolijke designs maar begin ook steeds meer het minimalisme te waarderen!

Wat heb je gedaan voor je begon met ondernemen?

Voordat ik begon met ondernemen was ik op vrijwillige basis al bezig met het ontwerpen van posters/flyers en het bijhouden van social media kanalen. Dit deed ik bij een dansschool waar ik zelf ook dans, Amphion Dansschool (voorheen Jazz Dansschool Bertha Huls). Hiernaast volgde ik nog mijn bachelor Communicatiewetenschap.

Waarom heb je voor het ondernemen gekozen en hoe ben je op het idee van je onderneming gekomen?

Omdat ik altijd al bezig was met grafische vormgeving dacht ik in 2020 ‘Waarom niet proberen hier een onderneming van te maken?’. Niet geschoten is altijd mis en als ik er maar een paar klussen uit zou halen dan zou dat al prima zijn. Ik ging er zonder verwachtingen in en ben alleen maar tevreden met hoe het op het moment loopt!

Hoe combineer je het ondernemen met alle andere activiteiten op je dag?

Af en toe is het lastig een studie met een onderneming te combineren. Gelukkig kan ik wel redelijk goed plannen en werk ik goed onder hoge druk. Af en toe is er een week waarin er wat minder gewerkt kan worden door verschillende deadlines en tentamens, maar dit bespreek ik altijd van tevoren met mijn klanten zodat ze hiervan op de hoogte zijn.

Wat maakt jouw onderneming uniek?

Omdat ik nog studeer kan ik alles vanuit de schoolbanken zo toepassen in de praktijk. Dit zorgt ervoor dat alles enorm up to date is en je niets krijgt wat in een oud jasje is gestoken.

Is er iets binnen het ondernemen dat je hebt onderschat?

Er komt bij ondernemen toch veel verantwoordelijkheid kijken, waar ik van tevoren niet zo over na had gedacht. Daarnaast ben je bij het ZZP leven praktisch altijd aan het werk. Grenzen aangeven aan mijn klanten is soms wel iets wat ik lastig kan vinden.

Als je 1 ding over kon doen sinds je bent begonnen met ondernemen, wat zou het dan zijn?

Leren uitbesteden! Beseffen dat je niet alles zelf kan doen vind ik lastig, ik probeer het steeds meer maar was hier graag al eerder mee begonnen.

Wat is je toekomstvisie?

Ik hoop dat ik nog veel leuke opdrachten binnen kan halen en daardoor in ieder geval parttime werkzaam kan zijn bij mijn eigen onderneming. En dat ik veel mensen kan helpen om hun ideeën om te zetten in een sterk beeld. Ik hoef geen mega grote onderneming te worden, met die intentie ben ik überhaupt niet begonnen met ondernemen. Zolang het goed gaat en het leuk is, is het leuk 😊.

Contactpersoon: Jodi Roerdink
Onderneming: JR Marketing & Design
Website: www.jrmarketingdesign.nl

Ontdek meer over...

Succesverhalen & persoonlijke ontwikkeling

Netwerken & samenwerken

Marketing, communicatie & techniek

Creatief & media

Financiën & vastgoed

Beauty, lifestyle & fashion

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!