Bedanktpagina Magazine – Boost je Netwerk

Gelukt!

Wat nu?

Je ontvangt de nieuwste editie van het magazine binnen enkele minuten in je mailbox. Controleer ook je spampostvak even. Vind je het magazine daar ook niet terug? Mail ons dan via info@businesswomennederland.nl.

We hebben nog iets leuks voor je…

Sluit de pagina nog even niet af, want we hebben een eenmalig aanbod voor je dat alleen nu geldig is. We weten dat veel ondernemers het superspannend vinden om naar een netwerkevenement te gaan, en daarom hebben wij de online training Boost je Netwerk gemaakt, zodat je leert netwerken vanuit vertrouwen en voorbereiding. Geen zenuwen meer door je lijf, maar met plezier naar netwerkevenementen toe! Als bedankje ontvang je alleen 50% korting op de 4-delige training Boost je Netwerk, waarmee de investering op slechts €14,95 excl. btw. uitkomt. Benieuwd naar de inhoud van de modules? Lees dan even verder.


Wanneer je naar een netwerkevenement toe gaat, loop jij met klotsende oksels naar binnen. Wat moet je zeggen, en wie ga je daar überhaupt spreken? Of behoor jij tot de groep ondernemers die gewoon maar niet naar netwerkbijeenkomsten toe gaat, omdat je het té spannend vindt?

Het lukt je niet om met een ontspannen gevoel te netwerken. Het voelt eng en geforceerd en je hebt het gevoel dat je jezelf niet kunt zijn. Je weet dat netwerken goed voor je business is, maar de drempels zijn te groot.

Wij geloven dat ontspannen en vanuit vertrouwen netwerken voor een groot gedeelte zit in de voorbereiding en het vertrouwen in jezelf. En dat is precies waar we je in de training Boost je Netwerk mee helpen.


BEKIJK DE INHOUD VAN DE 4-DAAGSE TRAINING “BOOST JE NETWERK”

Je bent niet de enige

We horen het maar al te vaak dat ondernemers het netwerken vermijden, en dat is hartstikke zonde. Wij geloven dat je met slechts 5 waardevolle contacten al een goedlopende business kunt bouwen.

Misschien herken je dit?

  • Netwerken vind je spannend, je bent de hele dag zenuwachtig als je ’s avonds een netwerkevenement hebt.
  • Je weet niet wat je moet zeggen wanneer iemand je vraagt wat je doet.
  • Als je al iemand spreekt, is dat meteen de laatste keer omdat je niet opvolgt.

Het is tijd om in actie te komen

Laten we eerlijk zijn, netwerken is enorm waardevol voor je business. In het ondernemerschap draait alles om het creëren van een gun-factor voor jezelf, en dat doe je door aanwezig te zijn zodat je je zichtbaarheid vergroot.

Wij zijn Saskia en Nathalie, strategische marketeers in hart en nieren. Al sinds 2018 brengt Business Women Nederland vrouwelijke ondernemers met elkaar in verbinding. Inmiddels zijn wij getuige geweest van het ontstaan van ontelbare samenwerkingen en andere waardevolle relaties via Business Women Nederland. Dat netwerken voor een vogelvlucht van je onderneming kan zorgen hebben wij zelf ook meegemaakt. Wij hebben elkaar ontmoet tijdens een online netwerkevenement en vanuit daar is onze fijne samenwerking ontstaan. 

Voordelen van “Boost je Netwerk”, dit krijg je:

Module 1 – Vol Vertrouwen Netwerken

Als jij weet wat je te brengen hebt, sta je automatisch steviger in je schoenen. In deze module ga je op zoek naar jouw sterkste punten en leren we je om dit om te zetten naar zelfvertrouwen.

Module 2 – Pitchen als een Pro

Even pitchen klinkt zo makkelijk, maar effectief netwerken begint bij jezelf. Niemand vindt het interessant om naar een eindeloos verkoopverhaal te luisteren. Maar hoe vertel je over je onderneming zonder dat het verkoperig of saai overkomt? Tijdens deze module leer je om eerst naar jezelf te kijken en je pitch scherp te krijgen.

Module 3 – Kwalitatief vs. Kwantitatief Netwerken

Ga je voor een kwalitatief of een kwantitatief netwerk? Je kunt wel zoveel mogelijk mensen gaan volgen, maar wat heb je er dan daadwerkelijk aan? Tijdens deze module ga je op zoek naar gelijkgestemde ondernemers waarmee je een echte connectie kunt maken.

Module 4 – Organiseer je follow-ups

Uit het oog, uit het hart. Die ken je wel, toch? In deze module leer je hoe je je netwerk warm houdt, zodat je continu zaadjes aan het planten bent. En wie oogst, die zaait.

Wat is het resultaat na het volgen van deze training?

  • Je gaat met meer zelfvertrouwen naar netwerkevenementen, waardoor je waardevolle connecties opdoet omdat je de juiste mensen durft aan te spreken en er uiteindelijk meer klanten uit haalt.
  • Je hebt jouw pitch aangescherpt, zodat je vanaf nu altijd een antwoord hebt op de vraag “wat doe je nu eigenlijk?” en daarmee nieuwsgierigheid opwekt bij je gesprekspartners.
  • Doordat het een interactieve training is doe jij gegarandeerd nieuwe contacten op, zodat je ook je online netwerk direct vergroot en er misschien wel mooie samenwerkingen uit komen.

Investering

De investering voor deze 4-delige training is normaal gesproken €29,95 excl. btw.

Alleen via deze pagina is de training slechts €14,95 excl. btw.


JA, IK GA MIJN NETWERK BOOSTEN!

FAQ

Hoe ziet deze training eruit?

Boost je Netwerk is een online training die uit 4 modules bestaat. Je krijgt direct na aankoop van de training toegang tot onze online leeromgeving. Het is een interactieve training, wat betekent dat je direct via onze community in contact komt met andere ondernemers.

Ik ben nog nooit naar een netwerkevenement gegaan, kan ik toch meedoen?

Jazeker! Een goed begin telt voor 10!

Waarom is de prijs zo laag, is het dan wel goed?

Ons doel is om 100.000 vrouwen te inspireren en te helpen met hun business. 

We geloven dat netwerken je snel verder helpt met je business. Daarom kunnen we dit voor deze lage prijs aanbieden. Maar met onze ervaring met netwerken, het organiseren van meer dan 30 BusinessBorrels doet die lage prijs natuurlijk niets af aan de kwaliteit. Het is echt mega waardevol. Als je er meer vertrouwen en handige tips uithaalt is deze training al geslaagd.

Ik ben al een tijdje ondernemer, is het dan ook iets voor mij?

Als je al een tijdje ondernemer bent, maar je verdient minder dan €2000,- per maand dan is het zeker ook geschikt voor jou. Waarom? Omdat je dan nog meer uit je netwerk kunt halen dan je nu doet.

Is deze training alleen geschikt voor als je naar BWNL evenementen gaat?

Zeker niet. Wij geloven dat je binnen meerdere netwerken zaadjes kunt planten om daarmee je zichtbaarheid te vergroten. De kennis die je tijdens deze training opdoet kun je dan ook op ieder netwerkevenement toepassen.

Ik ben nog niet heel actief op social media, is het dan wel iets voor mij?

Jazeker! Sowieso is deze training een fijne opstap om online zichtbaar te zijn, daarnaast maken we ook de koppeling met het netwerken op fysieke evenementen.


Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!