Myrthe Entjes

Wie ben je?   
Mijn naam is Myrthe Entjes. Ik ben 32 jaar en ben geboren en getogen in Almelo en woon nu in Rotterdam.  Ik woon samen met mijn vriend Geert en mijn zoon van 1 jaar Levi.  

Werk je voor een werkgever of ben je ondernemer?
Ik ben project manager en ben verantwoordelijk voor het aansturen van grote en/of complexe in- en externe projecten. Deze kunnen beide nationaal en internationaal zijn.  Ik werk voor de organisatie SD Worx  en zij bieden een complete dienstverlening aan op het gebied van salarisadministratie, sociaal-juridische ondersteuning en HR-processen.   
Naast projectmanager ben ik ook finaliste Mrs Netherlands Universe 2021 en ben ik mijn ‘eigen onderneming’.  

Kun je iets meer vertellen over de Mrs Netherlands Universe 2021 verkiezing?
Mrs Netherlands Universe is een verkiezing waaraan ook getrouwde vrouwen en moeders mogen deelnemen.  Dit jaar zal de organisatie twee categorieën kiezen, namelijk: Mrs Netherlands Universe 2021 en Super Model Universe Nederland 2021.    

Naast het halfjarige traject waarin ik en mijn mede finalisten klaar worden gestoomd tot een echte beauty queen door middel van trainingen, fotoshoots, catwalk lessen en diverse workshops, zetten we ons ook in voor het goede doel: “Stop Domestic Violence Against Women”. Dit is het doel dat gekoppeld is aan de verkiezing en zo help ik ook stichting Arosa.     

Het is de bedoeling dat een beauty queen meer is dan alleen maar een mooi plaatje. Er wordt ook gekeken naar persoonlijkheid, motivatie, inzet en zakelijke competenties. Daarom krijgen we ook opdrachten die we moeten vervullen.    

Zo worden we onder meer geacht om zelf ons nationale kostuum te ontwerpen die we zullen dragen gedurende een ronde van de show.    

Ook onze vaardigheden als zakenvrouw worden getest en zoals bij menigeen wel bekend is, hoort bij een beauty contest ook het vinden van een sponsor. Mijn hoofd sponsor is: www.mooimariska.nl 
Ze is een make-up artist en ik werk graag met haar samen.

Ook heb ik andere sponsoren weten te vinden voor deze verkiezing, voor o.a. de sieraden, kleding, vervoer van spullen voor het goede doel, videomaker, fotograaf, etc.  

Waarom heb je gekozen om aan de Mrs Netherlands Universe 2021 verkiezing mee te doen?
Ik heb een bewuste keuze gemaakt om uit mijn comfortzone te stappen en deze toffe uitdaging aan te gaan.

Wat hoop je ermee te kunnen bereiken?
Ik hoop als Mrs Netherlands Universe mensen bewuster te maken van hun eigen beperkende overtuigingen en opvattingen die ze hebben opgedaan in hun leven. Ik heb jarenlang vele overtuigingen gehad als ‘ik ben niet goed genoeg’, ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’, ‘ik ben niet mooi genoeg’ etc. Met oprechtheid, doorzettingsvermogen en openheid heb ik vele overtuigingen mogen loslaten en hoop anderen te inspireren om datzelfde te doen.
‘Als je blij van binnen bent, straal je van buiten’   

Hoe combineer je de verkiezing met alle andere activiteiten op je dag? 

Plannen! Ik ben een projectmanager en merk aan mezelf dat ik de verkiezing meeplan met andere activiteiten op mijn dag. Daarnaast helpt mijn lieve vriend in de dagelijkse werkzaamheden waar hij kan.  

Wat verwacht je van deze verkiezing? 
Ik verwacht dat ik veel ga leren van mijzelf en nieuwe competenties ga ontwikkelen. De verkiezing als Mrs Netherlands Universe is iets nieuws voor mij. Dat betekent dat ik mij begeef op een nieuw terrein en ga merken op een nieuw terrein wat mijn sterke- en mijn leerpunten zijn.  

Boven alles hoop ik gewoon plezier te hebben met alle opdrachten, lol te hebben met de mede-finalisten en volop te genieten van alles wat er op mij afkomt. 

Wat is het eerste wat je doet als jij de titel wint? 
Genieten en mijn dankbaarheid tonen aan iedereen die mij heeft geholpen.

Wat is je toekomstvisie? 
Meer doen waar ik plezier aan beleef en waar ik blij van word.  En hoop anderen te inspireren om hetzelfde te doen.

Contactpersoon: Myrthe Entjes
Organisatie: mrs Netherlands universe 

Director: Angelica Smeding
Co-director: Noa Verlinden
Website: www.mrsnetherlandsuniverse.com

 


Facebook


Instagram

Ontdek meer over...

Succesverhalen & persoonlijke ontwikkeling

Netwerken & samenwerken

Marketing, communicatie & techniek

Creatief & media

Financiën & vastgoed

Beauty, lifestyle & fashion

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!