NEI Praktijk Yvonne

Wie ben je?

Ik ben Yvonne en ik ben 30 jaar. Ik ben N.E.I. coach voor mijn eigen NEI Praktijk Yvonne, waar ik vrouwen help met bewust worden van belemmerende onderbewuste emotionele, gedachte en gedrag processen, en deze los te laten.

Wat heb je gedaan voor je begon met ondernemen?

Wat niet, haha. Ik ben lang zoekende geweest wat ik wilde. Ik heb SPH (Sociaal Pedagogisch Hulpverlenen) gestudeerd, ben erna even bij een specialistische jeugdzorg instelling gaan werken, maar ging al snel veel reizen. Tussendoor heb ik bij kinderopvangcentra en verschillende restaurants gewerkt. Toen ik in Peru terechtkwam heb ik daar drie jaar Engels les gegeven in Lima in het bedrijfsleven. Daar in Lima begon stiekem wel al mijn drang naar ondernemen, waar ik naast het bedrijf waar ik voor werkte, ook een eigen privé les bedrijfje was begonnen wat mij uiteindelijk meer opleverde dan alle uren voor het bedrijf!

Waarom heb je voor het ondernemen gekozen en hoe ben je op het idee van je onderneming gekomen?

Nadat ik mijn N.E.I. coach opleiding had afgerond, was ik eigenlijk nog niet bezig om voor mijzelf te beginnen. Ik was nog al mijn eigen emotionele processen aan het verwerken van tijdens de opleiding zelf. Ik werkte door op mijn werk maar begon tegen steeds meer dingen aan te lopen. Hoe anders mijn visie was op heel veel dingen, mijn motivatie die steeds minder werd, de vrijheid die ik miste en geen toekomst zag daar. Toen begon al heel snel te borrelen, dat ik misschien wel nu al mijn eigen praktijk kon gaan starten, en niet ooit ergens in de toekomst waar ik mijzelf eerst van overtuigde. Niet veel later schreef ik mij in bij de KvK en een paar maanden later zegde ik mijn baan op, om mij volledig te kunnen richten op mijn NEI Praktijk.

Hoe combineer je het ondernemen met alle andere activiteiten op je dag?

Ik begin de dag altijd vroeg met een momentje voor mijzelf. Yoga, een workout en/of een meditatie. Als ik geen sessie heb gebruik ik die tijd voor het combineren van huishoudelijke zaken thuis en werk gerelateerde activiteiten zoals administratie en uitwerken van verslagen/protocollen. Ik probeer altijd 1 dag in de week vrij te houden van afspraken en sessies om hier echt mijn rust te pakken. Balans balans balans!

Wat maakt jouw onderneming uniek?

Er zijn vele coaches in Nederland. Maar bij NEI Praktijk Yvonne mag je gelijk diepe stukken bewust worden waar je vaak met vragen en gesprekken niet bij kan komen. Vooral die onbewuste saboteurs. De combinatie van energetisch contact maken met het onderbewuste en alle tools en technieken die bij N.E.I. (Neuro Emotionele Integratie) komen kijken, maakt het een unieke ervaring en snelle en effectieve manier van persoonlijke ontwikkeling. Hiernaast focus ik mij ook op trajecten wat veel N.E.I. coaches (nog) niet doen.

Is er iets binnen het ondernemen dat je hebt onderschat?

Ja, al het werk om het coachen zelf heen. Ik werk zo’n 32 uur per week maar de hoeveelheid uren van echt therapeutisch bezig zijn is veel minder! Ik doe ook echt alles zelf, dus een voornemen voor volgend jaar is om wat dingen uit handen te geven zodat ik mijn tijd nog meer aan het coachen zelf kan geven.

Als je 1 ding over kon doen sinds je bent begonnen met ondernemen, wat zou het dan zijn?

Wat ik heb geleerd is dat bij ondernemen het belangrijk is dat je gewoon begint, dingen doet, dingen neerzet en telkens een volgende stap zet, ook al weet je niet of het een goede keuze is of niet. Maar dat in jezelf geloven en ook daadwerkelijk stappen zetten, ook al ben je nog niet klaar of weet je niet wat het gaat doen, heel belangrijk zijn als ondernemer om te kunnen groeien en leren. Dus wat ik eigenlijk wil zeggen, ik zou niks over doen want van alles heb ik geleerd!

Wat is je toekomstvisie?

Uiteindelijk wil ik een online praktijk zijn waar ik mij richt op online trajecten, cursussen, trainingen en programma’s met ernaast extra live evenementen, retraites en meer. Zodat ik overal kan wonen waar ik wil (grote kans dat ik niet in Nederland blijf…) en ik meer en meer vrouwen kan bereiken en begeleiden in hun weg naar vrijheid, balans en geluk!

Contactpersoon

Yvonne Custers

Onderneming

NEI Praktijk Yvonne

Ontdek meer over...

Succesverhalen & persoonlijke ontwikkeling

Netwerken & samenwerken

Marketing, communicatie & techniek

Creatief & media

Financiën & vastgoed

Beauty, lifestyle & fashion

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!