Positieve Kijk

Wie ben je?

Ik ben Astrid, 39 jaar en eigenaar en oprichter van Positieve Kijk waar ik met veel liefde en passie in werk als Mindset EXPERT Coach. Ik woon samen met mijn gezin in het heerlijke Almere Duin, een bosrijkgebied aan het strand. Voor mij het ‘WerkGenietGebied’

Wat heb je gedaan voor je begon met ondernemen?

Ik was werkzaam voor een grote bank als medewerker MKB, ondernemers trokken mij altijd al enorm voordat ik zelf ging ondernemen.

Waarom heb je voor het ondernemen gekozen en hoe ben je op het idee van je onderneming gekomen?

Door een heleboel ellende. Ik maakt een gewapende overval mee op een van de kantoren van de bank waardoor ik getraumatiseerd raakte. Een lang traject van herstel volgde. Dit maakte dat ik een innerlijke reis naar mijzelf ging maken. Ik kwam op een pad van meer zelfliefde, meer luisteren naar mijn hart en beter mijn grenzen aangeven. Ik leerde er zoveel van dat ik bedacht voor mijzelf een pagina te starten waarbij ik anderen zou inspireren en motiveren. Dit leidde tot meer en meer zelfontwikkeling. Nu de dag ben ik zover dat ik kan zeggen dat ik dieper ga dan gemiddeld, dat ik binnen no time de kern boven tafel heb en daarmee heel succesvol coachen kan. Wat begon met een motiveren en inspireren is uitgegroeid tot dagelijks coachen zowel in FB groepen als de 1-op-1 trajecten.

Hoe combineer je het ondernemen met alle andere activiteiten op je dag?

Super goed! Ik ben mijn bedrijf, ik deel wat ik meemaak en doe dagelijks dat waar ik blij van word. Ik geniet veel van de natuur en leef echt in flow. Mijn werk kan ik overal doen, ik werk online en dat maakt dat er veel mogelijk is. Ik heb gekozen voor een vrij leven en ben daar heel erg dankbaar voor. 

Wat maakt jouw onderneming uniek?

Mijn CREATIEKRACHT-Formule, een uniek 5 stappenplan waarin ik in 90 dagen andere vrouwen van trauma, chaos en stress naar innerlijke rust, liefde, plezier en GROEI help. De formule is al te leren in een 5 weekse training die je online kan volgen maar mijn trajecten maken dat er altijd een transformatie plaatsvindt, lifechanging, omdat je met mij SAMEN werkt aan die verandering zowel mentaal als fysiek, ik pak beide aan. Het gaat niet om alleen het omdraaien van een negatieve gedachte naar een positieve, er zit veel meer onder, dat is wat ik aanraak en waar ik mijn klanten naar laat kijken, dat maakt dat er veranderingen plaatsvinden. Het aankijken van de emoties, ipv het wegdrukken ervan. Alles is oke. Jij bent oke!

Is er iets binnen het ondernemen dat je hebt onderschat?

Ja, ik heb altijd alles op mijn eigen tijd en moment gedaan, stap voor stap, als ik persoonlijk groei dan groeit mijn business mee. Ik deed in het begin alles zelf. Het maken van een website, het maken van een leeromgeving, het maken van al mijn materiaal, boekhouding enz enz. Dat heb ik wel onderschat, blij dat ik nu de juiste mensen om mij heen heb die dit soort dingen uit handen kunnen nemen.

Als je 1 ding over kon doen sinds je bent begonnen met ondernemen, wat zou het dan zijn?

Eerder doelen stellen en helder maken wat ik precies voor ogen zou zien. Dit maakte dat alles in een sneltreinvaart ging en mijn business groeide direct.

Wat is je toekomstvisie?

Ik zie het voor mij dat ik duizenden vrouwen begeleiden mag. Dat ze in een korte tijd een blijvende verandering mogen waarnemen bij zichzelf dankzij een traject waarbij ze samen hebben gewerkt met mij. Ik kijk uit naar de groei van mijn bedrijf, naar de raking die ik mag geven, die ik mag doorgeven. Je hebt altijd een keuze, we zijn geneigd vaak onbewust te kiezen voor oude paden, oude pijnen maar jij bent in controle! Jij hebt een keuze, altijd!! Hoe je ergens mee omgaat is aan jou! Kies voor die liefdevolle weg, kies voor de weg van weten en vertrouwen en er gaan zoveel deuren voor je open.

Contactpersoon: Astrid Spruit  
Onderneming: Positieve Kijk
Website: www.positievekijk.nl & www.astridspruit.nl

Ontdek meer over...

Succesverhalen & persoonlijke ontwikkeling

Netwerken & samenwerken

Marketing, communicatie & techniek

Creatief & media

Financiën & vastgoed

Beauty, lifestyle & fashion

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!