Purezza

Wie ben je?

Mijn naam is dus Kim en ik ben volgende maand al 9 jaar de eigenaresse van Purezza. 1,5 jaar volledig zelfstandig ondernemer en dat bevalt me ontzettend goed. 

Wat heb je gedaan voor je begon met ondernemen?

Ik was 19 toen ik mijn bedrijf heb opgericht. Ik had marketing en communicatie gestudeerd, ontspanningsmassage cursussen en ben tegelijk met de start opleidingen gaan doen over voeding. Van orthomoleculaire gewichtsconsulente tot specialist voor zwangeren, hormonen, detox en kinderen. De eerste 7 jaar werkte ik er ook altijd nog een paar dagen naast. Vanaf het moment dat ik volledig voor PUREZZA ging. Ik geloofde in mezelf en in mijn bedrijf ging ik sky high.

Waarom heb je voor het ondernemen gekozen en hoe ben je op het idee van je onderneming gekomen?

Ik wist als kind al dat ik een eigen bedrijf wilde. Ik voelde altijd ergens die kriebel die ik nu eigenlijk continue voel. Ik kies voor ondernemen door de vrijheid die het mij geeft. Ik kan mijn energie erin kwijt en het geeft me zoveel voldoening.

Hoe combineer je het ondernemen met alle andere activiteiten op je dag?

Een drukke business in combinatie met 6 dagen per week alleen voor onze twee jonge kindjes zorgen is absoluut een dingetje. Het wordt beter nu Phellon op de basisschool zit en Veda 3 dagen naar een hele fijne opvang gaat.

Wat maakt jouw onderneming uniek?

Mijn onderneming is uniek, omdat ik een eigen verhaal heb. Ik weet hoe het is om van het donker naar het licht te gaan. Ik voel mijn klanten goed aan. En ik geef ze de combinatie door middel van experts in te zetten en persoonlijke coaching van sport, een gouden mindset en gezonde voeding. Die combinatie haalt het beste in mijn vrouwen naar boven. Body, mind en soul. Ik zet deze vrouwen terug in hun kracht✨

Wie ben je? Wat wil je? Dat is wat we gaan ontdekken door goed voor onszelf te zorgen 🙏

Is er iets binnen het ondernemen dat je hebt onderschat?

Ik heb de druk van ondernemen wel onderschat. Ondanks dat ik heel goed ga op die druk is het toch ergens altijd wel weer spannend.

Als je 1 ding over kon doen sinds je bent begonnen met ondernemen, wat zou het dan zijn?

Als ik één ding over kon doen is het om mezelf nooit meer weg te cijferen en meer focus proberen te houden. Minder zijpaadjes in gaan gewoon volhouden en doorgaan met wat je doet.

Wat is je toekomstvisie?

Over een paar jaar staat mijn team als een blok. Doe ik alleen nog de sales en zal ik zo nu en dan inspringen en het gezicht van zijn. Verder ben ik dan mijn tweede bedrijf gestart. Een tipje van de sluier; iets met coaching, high end, level up in restaurants en hotels🥂

Contactpersoon: Kim Nouws
Onderneming: Purezza

Ontdek meer over...

Succesverhalen & persoonlijke ontwikkeling

Netwerken & samenwerken

Marketing, communicatie & techniek

Creatief & media

Financiën & vastgoed

Beauty, lifestyle & fashion

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!