Your Personal Investment

Wie ben je?

Hi! Ik ben Didy, timemanagement expert, vrouw van Martijn en mama van 5 kids! Samen met ons hondje Luna wonen wij in Berkel en Rodenrijs. Ik ben 34 jaar en samen met mijn man heb ik een bouw- en installatiebedrijf en de trotse eigenaresse van Your Personal Investment

Wat heb je gedaan voor je begon met ondernemen?

Ik ben al heel jong begonnen met ondernemen, op mijn 22e ben ik gestart als zelfstandig nagelstyliste, maar vanwege problemen met mijn gezondheid heb ik dat moeten stoppen. Naast het werk als nagelstyliste heb ik altijd als PA/secretaresse gewerkt en zo ben ik als zelfstandig PA doorgegaan.

Waarom heb je voor het ondernemen gekozen en hoe ben je op het idee van je onderneming gekomen?

In de tijd dat ik als PA werkte heb ik een cursus timemanagement ontwikkelt en deze heb ik zowel op mijn eigen locatie, als incompany gegeven. Doordat privéomstandigheden ben ik toen gestopt als PA, maar deze cursus is altijd op de plank blijven liggen. 1,5 jaar geleden benaderde een oud cursist mij dat hij toch tegen wat dingen aanliep m.b.t. het efficiënt afhandelen van zijn social media. Dat heeft mij aan het denken gezet en de cursus aangepast en gedigitaliseerd. In deze cursus had ik al een voorbeeld dag gemaakt van een agenda, dit idee heb ik verder uitgewerkt tot een volwaardige organizer – de Your Personal Organizer. De organizer die je helemaal zelf samenstelt en zelf bepaald in welke maand je met de organizer wilt starten.


Hoe combineer je het ondernemen met alle andere activiteiten op je dag?

De cursus timemanagement is destijds niet zomaar ontstaan. Met inmiddels 5 kinderen, 2 eigen zaken en een druk sociaal leven is het een kwestie van goed plannen, zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is. Is onze hele dag dan van tevoren gepland? Nee zeker niet, genoeg ruimte voor spontante uitjes, maar in grote lijnen wel en zeker werktijd, sporten en tijd voor mijzelf zijn wel ingepland!

Wat maakt jouw onderneming uniek?

Your Personal Investment is uniek omdat het opgezet is vanuit mijn persoonlijke ervaring. Ook het zelf samen stellen van de organizer met items die alleen jijzelf nodig hebt en het kiezen van je startmaand. Met deze tools zorg ik ervoor dat je weer grip krijgt op je leven, zowel zakelijk als privé.

Is er iets binnen het ondernemen dat je hebt onderschat?

Door mijn eerdere ervaring met ondernemen heb ik dit nu niet, maar in het begin maakte ik de fout door de lat veel te hoog te leggen voor mijzelf, dat heb ik wel afgeleerd.

Als je 1 ding over kon doen sinds je bent begonnen met ondernemen, wat zou het dan zijn?

Your Personal Investment Jaren geleden al lanceren!

Wat is je toekomstvisie?

Ik wil zoveel mogelijk mensen leren hoe ze efficiënter met hun tijd om kunnen gaan en zorgen voor minder stress, zowel zakelijk als privé. De Your Personal Organizer moet een begrip worden op de Nederlandse en Belgische markt.

Contactpersoon: Didy Wittmer
Onderneming: Your Personal Investment
Website: www.your-personal-investment.nl


Facebook


Instagram

Ontdek meer over...

Succesverhalen & persoonlijke ontwikkeling

Netwerken & samenwerken

Marketing, communicatie & techniek

Creatief & media

Financiën & vastgoed

Beauty, lifestyle & fashion

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!