Waarom is creativiteit zo belangrijk?

Diep van binnen weet je het al een tijdje

Elke vrije dag is het weer hetzelfde liedje, je zit weer door social media te scrollen en je ziet fantastische creatieve projecten langskomen. Je denkt; wat zou het toch geweldig zijn als ik ook eens met mijn handen bezig kon zijn, iets waarvan je weet dat het je heel veel rust geeft.

Beeld je eens in dat je een zelfgemaakte leren tas draagt die je elke dag dat trots gevoel geeft, want als je ernaar kijkt krijg je het gevoel weer terug dat je ervaarde toen je de tas in elkaar zette. Je krijgt er zelfs complimenten over van je vriendinnen dat de tas er helemaal niet uitziet alsof je hem zelf hebt gemaakt.

Kwalitatieve producten maken van leer

Je eigen tas maken met je handen, in je eigen bubbel klinkt allemaal heel ingewikkeld, maar dat is het niet.

Is de uitspraak: ‘Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg’ niet van toepassing, omdat jij het leven hier veel te kort voor vindt? Ben je klaar om je eigenheid te gaan uiten? Om elke keer als je je zelfgemaakte tas weer draagt helemaal trots te zijn op jezelf?

Als je niet de switch in creativiteit gaat maken ga je je extreem vervelen en haal je geen voldoening meer uit je dag.

Je eigen leren tas maken, hoe dan?

Na 5 jaar testen en door ontwikkelen heb ik DIY-pakketten samengesteld waarmee je thuis een leren tas kunt maken. Het enige dat je hiervoor nodig hebt ik een hamer en een plankje. Geen naaimachine of ingewikkelde machines dus. En uiteraard het Do it yourself pakket van Meola Leather.

In deze DIY-kits zit voorgesneden leer, alle fournituren en de gereedschappen die je hiervoor nodig hebt. Je kunt hem dus helemaal zelf customizen. Je weet zo zeker dat het jouw nieuwe lievelings wordt. Ook krijg je mijn begeleiding erbij in een video. Ik laat je niet zwemmen, van A tot Z laat ik je zien hoe je het een leren tas in elkaar zet. Ook krijg je tips zodat jouw tas gegarandeerd geen houtje touwtje project wordt.

Ik zal je vertellen dat ik het maken van deze video’s ook erg leuk vind en dan heb ik het niet  over de video zelf maken maar over het leren om het product te maken. Ik merk dat ik er zo rustig van word in mijn hoofd, iets dat ik jou ook gun. Mijn hoofd is namelijk een combinatie een grote chaos chaos het is dus mega druk in mijn bovenkamer. Tijdens het maken vallen al mijn to do’s en ideeën op z’n plek en ontstaat er rust in mijn hoofd.

Iedereen kan dit!

Ik zeg altijd deze leren tassen maken is voor de dames die nog niet eerder met leer hebben gewerkt, maar wel willen dat ze een tas als eindresultaat hebben dat er niet uitziet alsof je hem zelf gemaakt hebt. Dit zijn dus de One piece tassen. De andere DIY kits die ik samen heb gesteld maak je met naald en draad, allemaal met de hand, dus er komt nog steeds geen naaimachine aan te pas.

Ben jij de vrouw die het ervoor over heeft tijd en geld te investeren om thuis leren producten te maken en daar haar geluk uit te putten? Check dan mijn website pagina waarop je alle 30 de DIY kits kunt vinden.

Contactpersoon

Amy Meola Schreuder

Onderneming

Meola Leather

Ontdek meer over...

Succesverhalen & persoonlijke ontwikkeling

Netwerken & samenwerken

Marketing, communicatie & techniek

Creatief & media

Financiën & vastgoed

Beauty, lifestyle & fashion

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!