Workshop School, Workshop Place & Website Remake

Wie ben je?

Mijn naam is Ilja Wensink.

Wat heb je gedaan voor je begon met ondernemen?

HR coördinator bij een IT security bedrijf in Arnhem.

Waarom heb je voor het ondernemen gekozen en hoe ben je op het idee van je onderneming gekomen?

Vanuit een burn out ben ik gestart met het geven van workshops. Omdat ik zoveel ideeën heb heb ik daar zelf altijd mijn websites voor gemaakt. Toen Corona uitbrak stopte de workshops en ben ik naar andere mogelijkheden gaan kijken. Zo ben ik gestart met Website remake. Hierbij maak ik nieuwe of vernieuwde websites, webshops en online leeromgevingen voor ondernemers.
Met Workshop school leer ik andere ondernemers om creatieve workshops te geven. Helemaal online. Zo gaat mijn opgedane kennis niet verloren en kan ik er andere mensen mee helpen. Ik ga nog een stapje verder dan alleen de sales en social media. Ik neem mijn deelnemers stap voor stap mee in het opzetten van een workshop bedrijf. Inclusief handige template voor bijvoorbeeld afspraakbevestigingen.
Tot slot heb ik ook Workshop place. Hier kun je allemaal toffe workshops vinden en ook workshop locaties. Als je de workshop blue print doet bij workshop school. Mag je ook twee maanden gratis op workshop place staan.

Hoe combineer je het ondernemen met alle andere activiteiten op je dag?

Plannen met behulp van mijn Google agenda. Heb ook wel eens papieren planners gebruikt maar dat werkt totaal niet. Ik heb kinderen en er komen regelmatig ad-hoc werkzaamheden doorheen fietsen. Dan is het handig om
dingen snel en makkelijk te kunnen verschuiven.

Wat maakt jouw onderneming uniek?

Workshop place en school zijn beide unieke concepten. Wat Website remake betreft: ik ben heel goed ik het vertalen van de wensen van de klant naar een website, shop of online leeromgeving.

Is er iets binnen het ondernemen dat je hebt onderschat?

Dat het heel erg veel investeren is, vooral veel tijd. En het kan soms behoorlijk eenzaam zijn.

Als je 1 ding over kon doen sinds je bent begonnen met ondernemen, wat zou het dan zijn?

Niet meer zo lang doorwerken voor een baas.

Wat is je toekomstvisie?

Heel veel ondernemers kunnen helpen op verschillende manieren. Ook ben ik bezig met een live training: bouw je droomwebsite in 1 dag. Inclusief lunch en een toffe branding shoot. Zou leuk zijn om die 1 keer in de maand te geven.

Contactpersoon

Ilja Wensink

Onderneming

website remake

Ontdek meer over...

Succesverhalen & persoonlijke ontwikkeling

Netwerken & samenwerken

Marketing, communicatie & techniek

Creatief & media

Financiën & vastgoed

Beauty, lifestyle & fashion

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!