Zeeland Retreats

Wie ben je?

Hallo lieve Power Lady’s, mijn naam is Daniela Verwilligen-Udeanu en ik ben een “ingeburgerde Nederlander”☺, een positieve en enthousiaste ondernemer, oprichter en eigenaar van Zeeland Retreats waarmee ik coaches en trainers ondersteun met het organiseren van trainingen en retreats. Ik ben 47 jaar jong en twee dochters verder ☺ 

Ik ben van origine Roemeense en opgegroeid in Boekarest, waar ik een heerlijke jeugd heb gehad. Vanuit Boekarest ben ik ongeveer 23 jaar geleden naar Zeeland verhuisd, voor mijn geweldige Zeeuwse man.

Wat heb je gedaan voor je begon met ondernemen?

In Roemenië heb ik rechten gestudeerd, maar eenmaal in Nederland, aangezien de Nederlandse taal niet de gemakkelijkste taal ter wereld is, heb ik gekozen voor een opleiding Commercieel & Marketing.

Daarna ben ik samen met mijn man voor een jaar in Amerika gaan wonen, geweldige ervaring. Ik spreek nu vloeiend Engels, maar het was niet bepaald goed voor de vorderingen in de Nederlandse taal, wat ik later heb ingehaald. Daarna heb ik ook heel erg veel gereisd over de hele wereld.

Waarom heb je voor het ondernemen gekozen en hoe ben je op het idee van je onderneming gekomen?

Omdat mijn man internationaal werkt en de kinderen kwamen, heb ik gekozen om mijn eigen bedrijf te starten, zodat ik mijn eigen tijd kon indelen. De flexibiliteit van het zelfstandig ondernemen vind ik nog steeds het grootste voordeel maar ook mijn eigen koers te kunnen bepalen en mijn eigen business-beslissingen te nemen. 

Ik ben nu al meer dan 10 jaar ondernemer, weliswaar in een andere branche, waar ik om gezondheidsklachten mee moest stoppen. Door zelfonderzoek naar mijn sterke en zwakke punten, ben ik met Zeeland Retreats begonnen in 2019.

Hoe combineer je het ondernemen met alle andere activiteiten op je dag?

Ik vind ondernemen geweldig, ik ben er altijd mee bezig en zeker nu dat de kinderen wat groter zijn, gaat alles veel makkelijker. Nu ze zelfstandiger zijn, kan ik werk, sport en gezinsactiviteiten makkelijker combineren.

Wat maakt jouw onderneming uniek?

Vanuit de passie voor persoonlijk ontwikkeling is Zeeland Retreats ontstaan en die passie dat maakt Zeeland Retreats uniek. Ondernemen en persoonlijke ontwikkeling zijn voor mij een magische combinatie, die mij veel energie en nieuwe inzichten geven.

Met Zeeland Retreats neem ik de zorgen uit handen van trainers en coaches, zodat ze zich volledig op hun essentie kunnen focussen, doen wat ze het leukste vinden om te doen, nl trainen en coachen en niet tegelijkertijd belast worden met de organisatorische kant. Ook voor HR-managers met een opdracht assessments en trainingen voor hun bedrijf organiseren, kan ik alle ondersteuning geven.

Hier in Zeeland ken ik een aantal mooie, bijzondere locaties, die zeer authentiek en inspirerend zijn. De combinatie van strand, zee en vrije natuur met bijzondere accommodaties samen met een groot netwerk van specialisten, zoals cateringbedrijven, yoga docenten, massage etc.

Is er iets binnen het ondernemen dat je hebt onderschat?

Alle administratieve rompslomp die erbij komt kijken. Zodra ik groter ben, is dat het eerste onderdeel dat ik uit handen ga geven. ☺

Als je 1 ding over kon doen sinds je bent begonnen met ondernemen, wat zou het dan zijn?

Minder vergelijken met anderen; meer op mezelf richten en geloven dat “IK” alles aan kan, ook al ben ik van origine Roemeense.

Meer lef hebben. Ik was en ben soms nog steeds iets te afwachtend, als het gaat over mijn eigen bedrijf. Voor een ander heb ik meer lef en durf meer te vragen.

Wat is je toekomstvisie?

Ik zie een toekomst met veel kansen voor me. Mijn onderneming uitbreiden en overal in Nederland retreats en trainingen organiseren.  Geweldige samenwerking met talloze trainers en coaches.  Vervolgens een aantal keer per jaar een retreat organiseren in Roemenië, waar de natuur en omgeving zo mooi en puur is.

Ik ben iemand die graag groeit, dus daarnaast heb ik nog veel persoonlijke doelstellingen op mijn lijst staan.

Contactpersoon: Daniela Verwilligen
Onderneming: Zeeland Retreats
Website: www.zeelandretreats.nl

Ontdek meer over...

Succesverhalen & persoonlijke ontwikkeling

Netwerken & samenwerken

Marketing, communicatie & techniek

Creatief & media

Financiën & vastgoed

Beauty, lifestyle & fashion

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!