Word member voor meer zakelijk succes

Sluit je aan bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland

Welk membership past bij jou?

Gratis INSPIRE

Wil je meer zichtbaarheid en netwerken?  Hiermee krijg je direct toegang tot onze online community, gastblogs, ons magazine,  kortingen, en een netwerk van duizenden ondernemende vrouwen. Mogelijk zelfs  jouw toekomstige businessbuddy of klant.

Premium SPRINT

Dit membership biedt vrouwelijke ondernemers die uit de startblokken willen komen een krachtig platform voor groei. Met een exclusief netwerk, persoonlijke zichtbaarheid, kennisdeling en maandelijkse masterclasses, versnelt het SPRINT Membership jouw ondernemerssucces en kom je in contact met gelijkgestemden.

Premium GROW

Dit is geen gewoon membership, het is jouw springplank naar succes. Stap in een betrokken community die je, zowel online als offline, ondersteunt en inspireert om jouw doelen te realiseren en je bedrijf te laten bloeien. Zodat je echt die volgende stap met je business gaat maken. En meer klanten en omzet gaat draaien.

Premium LEAD

En wil je echt next level? Dan is het LEAD membership speciaal voor jou: alleen voor vrouwelijke ondernemers die door het omzetplafond van €75.000,- zijn gebroken. Dit membership is een echte mastermind, zodat je sparringspartners hebt die jou echt begrijpen waardoor je nog meer impact kunt maken.

Zet vandaag de eerste stap met ons membership

en open de deur naar een

wereld vol ongekende mogelijkheden!

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!