De Netwerkbooster

Doe mee met De Netwerkbooster voor vrouwelijke ondernemers!

In 4 dagen naar een waardevol netwerk zodat je onderneming kan groeien zonder veel geld kwijt te zijn aan dure marketingcampagnes.

👉 Van 20 t/m 23 november
👉 Mét online netwerkmoment tijdens de lunch op 23 november
👉 Investering: €7,50 excl. btw.

Wist je dat netwerken dé marketingskill nummer één is? Om meer klanten aan te trekken, je bereik te vergroten en zichtbaarder te zijn.

Als je een groep vrouwelijke ondernemers samenbrengt, ontstaan er prachtige dingen: inspiratie, ondersteuning bij zakelijke uitdagingen en waardevolle leermomenten.

Het is waar dat ondernemerschap soms eenzaam kan voelen, en niet iedereen in je omgeving begrijpt altijd de unieke uitdagingen die je ervaart. Juist daarom is netwerken zo cruciaal. Het geeft je de mogelijkheid om je te omringen met gelijkgestemden, mensen die jouw ervaringen delen en je kunnen ondersteunen. Dus duik in die netwerkmogelijkheden – het is je belangrijkste hulpmiddel voor groei en zichtbaarheid!

Oh enn mocht je dit spannend vinden? Weet dat je niet de enige bent.

✨Niet bekend, is niet gekozen ✨

Want als ze je niet kennen dan kunnen ze ook niet voor je kiezen. Wij geloven dat een kwalitatief goed netwerk voor groter zakelijk succes zorgt omdat je elkaar verder kunt helpen door bijvoorbeeld elkaar te inspireren. En hoe leuk is het om in 4 dagen op de meest efficiente manier je netwerk op te bouwen, zodat je onderneming kan groeien zonder veel geld kwijt te zijn aan dure marketingcampagnes?

Misschien ontmoet je wel je toekomstige zakenpartner, net zoals wij elkaar bij een online netwerkevent ontmoetten. Of wellicht een hele toffe businessbuddy? Of misschien wel je toekomstige klant?

❗️ Dit gaan we doen
We starten op maandag 20 november om 9:00 uur met de live masterclass over pitchen. Daarna ga je aan de slag met de bijbehorende opdracht. Op dinsdag 21 november is er om 9:00 een live masterclass over hoe je oprecht verbinding kunt maken. Ook deze dag sluit je af met een opdracht. De derde dag, woensdag 22 november is er om 9:00 een live masterclass over hoe je een blijvend netwerk kunt bouwen. Deze dag heb je ook je laatste opdracht. En dan is als kers op de taart op donderdag 23 november om 12:00 een online netwerkmoment tijdens de lunch, waar je de andere deelnemers kunt ontmoeten.

Meedoen en van 20 t/m 23 ook aan een waardevol netwerk bouwen? Meld je dan nu aan op https://www.businesswomennederland.nl/netwerkbooster/

Word gratis lid

Van het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland

En ontvang direct ons gratis magazine in je inbox

You have Successfully Subscribed!